Contact ons
Adres
Prieelvogelweg 30
1349 CJ Almere
Flevoland, Nederland
Bel ons
Telefoon: 036 - 536 11 64
Email: info@academievoorpmu.nl

Over ons

Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. Daarom is er sinds 2009 de eerste Nederlandse Academie voor Permanente Make-Up & Dermatografie. Oprichtster van deze eenjarige opleiding tot allround PMU-specialist/dermatografe is de internationaal gelauwerde Irma Hulscher. Zij heeft haar 31 jaar ervaring en al haar kennis gestoken in deze moderne, professionele opleiding. Met het diploma van deze academie op zak telt u meteen mee in het vakgebied.

Les van Irma Hulscher zelf

U krijgt 100% van de lessen van Irma Hulscher zelf en wordt onderwezen in alle theoretische en praktische aspecten die komen kijken bij het kundig aanbrengen van permanente make-up en medische pigmentaties. Het theoretische gedeelte is bovendien een prima basis voor de ANBOS-specialisatie. Naast eerdergenoemde vaardigheden krijgt u tevens les in marketing en PR. Zo leert u hoe u omzet creëert uit uw PMU-specialisme en direct rendement haalt uit uw opleiding.

Moderne lestechnieken & materialen

De eenjarige opleiding is volledig verzorgd en bij het uitgebreide lespakket zitten alle benodigde materialen. Dit is inclusief alle materialen voor de les en de naalden. Nieuw is het Digitale Handboek, met filmpjes en voorleesknop bij b.v. dyslexie. De klassen worden klein gehouden. Met max. 3 cursisten krijg je de aandacht en de begeleiding die je verdient.


Onderwerp van uw vraag?

OpleidingenAcademieProductenOverige


Volg ons via social media!
FOLLOW US

© Copyright 2017 PROBEGIN B.V.