PMU Testimonials

Specialisten

4 November 2010 deed de eerste groep studenten van de Allround opleiding examen. Elke jaar is er een groep PMU-specialisten die ook in uw salon graag PMU-behandelingen verzorgen. Voor adressen van de gediplomeerden verwijzen wij u naar de website van de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten. Klik hier voor de adressen.

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar!

Testimonials

academievoorpmu-opleiding-mc-pmu
Henny Kok

Een kanjer van een opleiding. Van 2014 tot 2015 heb ik met veel plezier de volledige PMU-opleiding gevolgd bij de Hulscheracademie. Wat ik heel prettig vond aan deze opleiding is de lengte van de opleiding, waardoor alle onderdelen heel uitgebreid aan bod komen. Eerst wordt aandacht besteed aan het tekenen van allerlei soorten wenkbrauwen op papier. Verder is kennis van kleuren en wat kleuren in de huid doen essentieel, dit wordt heel uitgebreid behandeld. De opleiding zorgt elke les voor voldoende modellen, zodat er onder begeleiding van 2 docenten (voor max. 8 leerlingen) veel geoefend kan worden. Op het huiswerk, wat tijdens de theorieles getoond kan worden, wordt nuttige, bruikbare feedback gegeven. Ik heb genoten van de lessen, de zeer persoonlijke sfeer, de heerlijke broodjes in de pauze en last but not least van het aanstekelijke enthousiasme van Irma en de andere docenten. Na deze uitgebreide opleiding voel ik mij volledig in staat prachtige permanente make-up bij mijn kliënten aan te brengen.

academievoorpmu-opleiding-mc-pmu
Angela van Rijt

Al lange tijd ben ik geïnteresseerd in permanente make up, heb er al veel over gelezen en er met mensen over gesproken.. Het mooier maken van mensen zowel cosmetisch (wenkbrauwen, eyeliner) als medisch (littekens, areola) leek me geweldig. Maar waar leer je zoiets nou het beste? Na een tijd internet afgespeurd te hebben was ik er uit. Ik ging voor de professionele allround opleiding bij Irma Hulscher! Hiervoor moest ik wel een jaar lang om de week naar Almere, maar dat had ik er graag voor over. Ik vind de geboden professionaliteit erg belangrijk. Mijn motto is: Je doet het goed of je doet het niet! Het was een heel gevarieerd jaar van pittige theorielessen, veel praktijk, diverse gastlessen en natuurlijk de stagedagen. De wijze van opleiden vond ik erg prettig. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat je als groep ook veel samenwerkt en van elkaar kan leren. Dit schept een band waar we nog steeds veel plezier van hebben. Tot op de dag van vandaag ben ik heel blij dat ik voor een opleiding bij Irma gekozen heb. Ook het lidmaatschap van de N.S.G.P. vind ik een heel groot voordeel. Zo blijf ik eenvoudig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de jaarlijkse N.S.G.P. dagen en de nascholingen. Al met al kan ik zeggen dat het een pittig jaar is geweest , maar het was het meer dan waard!

opleiding-mc-pmu
Eugenie de Groot

Ik heb de opleiding medische PMU bij Hulscher gekozen omdat ik Irma al lang ken, zij is de top op dat gebied en straalt vertrouwen uit. Ik heb de basis op een ander opleidingsniveau gedaan omdat Irma op korte termijn geen tijd had. Ik merkte tijdens de medische opleiding dat mede cursisten die bij haar wel de opleiding hadden gedaan breder geschoold waren. We hebben veel geleerd tijdens deze cursus, ook veel op theoretisch gebied en kleurenleer. Deze kennis komt dagelijks van pas. Ook al doe je niet veel medisch PMU dan is deze kennis toch erg waardevol. Ik ben blij dat ik deze opleiding afgerond heb en het allround examen NSGP gedaan heb.

opleiding-mc-pmu
Sandy van Zuthem-Karelse

Vanaf 2001 stond ik al te popelen om een opleiding te doen voor Permanente Make-Up, maar na veel navraag en onderzoek bleek dat de opleidingen die aangeboden werden slechts bestonden uit 3 à 4 lesdagen. Om dit vak te leren zijn een stevige dosis theorie, intensieve begeleiding en veel praktijkervaring een must. Dit alles en zelfs meer biedt de Academie van Irma Hulscher! Een completere opleiding zul je buiten deze Academie niet vinden. Stagedagen, lessen omtrent het opzetten van je administratie/praktijk, veel, heel veel theorie, nog meer praktijk, beursdagen, kleurenleer, communicatieve vaardigheden, etc., etc.: alles komt tijdens deze opleiding aan bod! Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond kan ik één ding alleen maar zeggen: het was het wachten waard, het is het geld waard en ik had dit vak van niemand anders willen leren! Het feit dat ik mijn klantenbestand nu al zie groeien en met veel plezier werk in mijn eigen praktijk is het bewijs dat ik voor de juiste opleiding heb gekozen!

opleiding-mc-pmu
Anh Ly

Jaren geleden, nog voor mijn schoonheidsspecialiste opleiding, wilde ik al een opleiding volgen in de permanente make-up. Als perfectionist, die resultaat gericht is en van precisie werk houdt, had ik totaal geen vertrouwen in een vijf daagse cursus. De academie voldoet werkelijk, ook voor een veeleisend persoon als ik, aan alle facetten van het vak permanente make-up. Bedankt Irma voor je vakkundige kennis!

opleiding-mc-pmu
Carin Beerepoot

Elke keer is het weer een feestje om naar Almere te rijden… Nadat ik een korte opleiding had gevolgd om permanente make-up te zetten, voelde ik mij vaak onzeker. Wel vond ik het prachtig om te doen en wilde graag meer leren om mij hierin te specialiseren. In een vakblad las ik over de eenjarige opleiding van de pmu-goeroe Irma Hulscher, dit was wat ik zocht. Aandacht voor kleur- en pigmentenleer, gezochtsvormen en het corrigeren van minder mooie PMU. Bedankt Irma dat ik bij jou de kans krijg om dit mooie vak te leren.

opleiding-mc-pmu
Nicole Kok

Ik volg mijn opleiding tot pmu specialiste bij Irma Hulscher op de Academie voor Permanente Make -up. Irma is een van de top specialistes in ons land. Ik ben er trots op dat ik bij haar mijn opleiding volg. Inmiddels heb ik al een klantenkring opgebouwd, mijn klanten zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik ben Irma zeer dankbaar voor de manier waarop zij mij dit vak leert.

opleiding-mc-pmu
Stefanie Kondziolka

Irma is voor mij de topper op het gebied van permanente make-up. Ik was zeer blij verrast om op haar website te lezen dat ze een vakopleiding ging starten. De opleiding is professioneel  en super leerzaam. Stagedagen, theorie en praktijk worden perfect afgewisseld om alle facetten van het vak te leren. Inmiddels heb ik al veel tevreden klanten in mijn eigen praktijk mogen ontvangen. Ik heb als permanente make-up specialiste echt mijn droombaan gevonden. Irma bedankt!

opleiding-mc-pmu
Dominique Lochtenberg

Eindelijk gevonden wat ik zocht! Geen 1 tot 3-daagse opleiding, maar een gedegen jaaropleiding waarin je écht alles leert op gebied van PMU. Ook de stagedagen zijn ontzettend leerzaam en eigenlijk onmisbaar! Dankzij de lessen van Irma heb ik met heel veel zelfvertrouwen een praktijk opgezet en inmiddels al een grote klantenkring opgebouwd!

opleiding-mc-pmu
Jacqueline van Spall

De eenjarige opleiding voor PMU-specialist heb ik ervaren als een zeer professionele opleiding waar alles aan bod komt wat betreft het vak permanente make-up. Het beroep kent vele mogelijkheden zowel het aanbrengen van cosmetische als medische pigmentaties welke wij hebben geleerd van Irma Hulscher de vakvrouw op dit gebied. Ik kan iedereen aanraden die dit vak wil leren bij Irma Hulscher de opleiding te gaan volgen, na iedere les ga je met een voldaan en blij gevoel naar huis. Wij vonden het allen dan ook jammer dat het jaar zo snel voorbij was gegaan, gelukkig hebben we ieder jaar een terugkomdag om up to date te blijven van dit mooie beroep.

opleiding-mc-pmu
Claire van Tiel

Jaren geleden heb ik zelf een eyeliner laten zetten en dit als onprettig ervaren. Juist door deze ervaring wist ik zeker dat ik voor een goede opleiding wilde kiezen PMU leer je namelijk niet in een paar dagen. Zoals Irma zelf ook zegt; het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak! Bij de allround vakopleiding van Irma Hulscher wist ik zeker dat ik goed zat. Deze opleiding is uniek in zijn soort. In tegenstelling tot de korte cursussen die er bestaan worden de studenten aan deze academie een jaar lang opgeleid en begeleid en wordt er uitgebreid op modellen geoefend. De opleiding omvat werkelijk alle facetten van het vak, inclusief intensieve stagedagen. Nu ik inmiddels ruim 1,5 jaar voor mezelf bezig ben met PMU ben ik nog steeds blij met de service van de Academie en weet ik dat ik altijd terecht kan met mijn vragen. Dat geeft een goed gevoel!

Volg ons via social media!
FOLLOW US

© Copyright 2017 PROBEGIN B.V.