Inschrijven

Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor het laatste nieuws!
  Top
  Basis Opleiding

  PMU Basis opleiding

  De Basisopleiding voor Permanente Make-up (PMU) is een vakopleiding voor hen die wenkbrauwen of eyeliners willen leren pigmenteren óf hiermee een start gaan maken voor de Allroundopleiding. De opleiding is geschikt voor huidtherapeuten, schoonheidsspecialistes maar ook voor hen die een creatieve aanleg hebben.

  Voorafgaand aan de start van de praktijklessen, wordt het theoretische deel gestart. Naast het uitgebreide manual en de 2 vakboeken, wordt het Digitale PMU-boek toegestuurd, waarin meer dan 20 filmpjes staan en het Wenkbrauw Tekenboek.

  Prijs

  Basisopleiding: 7.995 euro exclusief btw, inclusief Derma Medical III apparaat (t.w.v. 2.550 euro) en een startpakket (t.w.v. 800 euro)

  De opleiding kan in maandelijkse termijnen betaald worden.

  De Basisopleiding wordt gegeven op dins- of donderdagen. We starten in het voor- en in het najaar.

  De Essentiele Basis

  IN DEZE OPLEIDING LEER JE ALLE BELANGRIJKE ONDERDELEN:

  Leren & Ontwikkelen

  WAT LEER JE ALLEMAAL?

  Je profiteert in deze opleiding van de 31 jaar ervaring van Irma Hulscher. De lessen worden door Irma zelf gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 cursisten, Irma geeft je alle Tips & Trics. Deze opleiding omvat werkelijk alle facetten van het vak.

  Bijzonderheden

  Minimale leeftijd: 18 jaar. Bij 18 en 19-jarige wordt een persoonlijk gesprek gepland.

  Examen

  Het theorie-examen vindt plaats op de laatste lesdag.
  Bij het behalen van het diploma wordt dit feestelijk uitgereikt.
  Schoonheidsspecialisten kunnen bij het KWC (Kwaliteits Centrum) examen doen voor de registratie bij de ANBOS met de PMU-specialisatie.

  AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

  Uiteraard is het belangrijk dat je je gaat verzekeren. PMU behandelingen zijn moeilijk te verzekeren. De opleiding bij Academie voor PMU is goedgekeurd door Ocean Groepsverzekeringen. Bij andere verzekeraars wordt de eis gesteld dat je een (ANBOS-) schoonheidsspecialiste bent.

  Onze Docenten

  WIL JE ONS EERST ONTMOETEN?

  Wil je eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk. We kunnen een telefonische afspraak maken of je kan ons bezoeken. Neem contact met ons op en we maken een afspraak.

  Inschrijven

  Inschrijven

  Vul het formulier in.

  Wil je kennismaken? Bel ons voor een persoonlijke afspraak: 036-5361164

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.