Inschrijven

Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor het laatste nieuws!
  Top
  Wie zijn Wij

  Over ons

  De Academie voor PMU, een onderdeel van Hulscher Cosmetics, is een familiebedrijf.

  Nederlandse Academie

  Academie voor PMU

  Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. Daarom is er sinds 2009 de eerste Nederlandse Academie voor Permanente Make-Up & Dermatografie. Oprichtster van deze eenjarige opleiding tot allround PMU-specialist/dermatografe is de internationaal gelauwerde Irma Hulscher. Zij heeft haar 31 jaar ervaring en al haar kennis gestoken in deze moderne, professionele opleiding. Met het diploma van deze academie op zak telt u meteen mee in het vakgebied.

  Mirjam Tigchelaar

  Mirjam Tigchelaar, de zus van Irma, verzorgt het versturen van de webshopverkopen, de afspraken in onze salons en het regelen van de modellen van de PMU-opleiding en de overheerlijke lunches tijdens de opleiding.

  Mirjam werkt al meer dan 18 jaar met Irma en is in 1990 samen met Irma de PMU-opleiding gaan volgen. Mirjam heeft een heerlijke hobby: tuinieren!

  Ihrye Choi

  Ihrye is geboren in Incheon, Zuid-Korea. Ihrye heeft - met een succesvolle afsluiting - gestudeerd aan de Kunstacademie Gerrit Rietveld in Amsterdam met als richting: Fine Arts.

  Ihrye woonde destijds nog in Zuid-Korea, maar ontmoette tijdens haar studie op de Gerrit Rietveld de zoon van Irma: Mark Wiechmann en is sindsdien onze lieve schoondochter.

  Irma heeft Ihrye de kunsten van het PMU-vak geleerd. Ihrye voert deze behandelingen al ruim7 jaar Fulltime uit. Zij geeft ook Masterclasses voor Combi Brows en Powder Brows.

  Irma Hulscher

  De ANBOS heeft sinds 1995 de specialisatie “Permanente Make-up” in het leven geroepen. In dit jaar behaalde Irma deze specialisatie.

  Irma gaat vanaf het jaar 2000 regelmatig naar Amerika naar congressen van de American Academy for Micropigmentation (AAM) en de Society for Permanent Cosmetic Professionals (SPCP). Hier volgde zij tevens vele extra lessen van hoog aangeschreven Amerikaanse collega’s.

  Irma opent in 2009 de deuren van de Academie en de eerste Master Classes worden gegeven. Januari 2010 startte de eerste Allround PMU Opleiding.

  Irma schreeft de 2 vakboeken: Handboek voor PMU en Handboek voor medische Pigmentatie & Correcties.

  Over Ons

  WIL JE ONS EERST ONTMOETEN?

  Wil je eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk. We kunnen een telefonische afspraak maken of je kan ons bezoeken. Neem contact met ons op en we maken een afspraak.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.