Overzicht opleidingen

Of je nu net begint of al een ervaren specialist bent? De PMU Academie is hét instituut waar de beste permanente make-up specialisten uit binnen- en buitenland worden opgeleid. Hier vind je meer informatie over onze opleidingen.

Alle opleidingen worden gegeven in onze mooie, moderne en praktische ingerichte opleidingsinstituut in Almere. Deze is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Je kunt je auto voor de deur gratis parkeren.

Een overzicht van de Permanente Make-up Opleidingen & Masterclasses:

  1. Basis Opleiding
  2. Master Opleidingen
  3. Allround Opleiding
  4. Masterclasses
gewoon de beste, zoek niet verder!

1. Basis opleiding

Tijdens de basisopleiding leer je alle facetten van het pigmenteren van de wenkbrauwen en eyeliner. De opleiding duurt in totaal 6 maanden en bestaat uit 15 lesdagen waarvan één stagedag. Tijdens deze unieke stagedag draai je samen met één van onze specialisten een dag mee in één van onze salons.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aandacht daarom bestaan de klassen uit maximaal 8 personen. Irma Hulscher geeft een groot deel van de lessen zelf en ze wordt ook nog eens bijgestaan door andere docente. Er zijn dus altijd twee docenten beschikbaar en zo krijg je gegarandeerd de aandacht en begeleiding die je verdient.

Meer weten over de Basisopleiding Permanente Make-up? Klik dan hier voor meer informatie.

2. de Allround Opleiding

De Allround Opleiding van de PMU academie is de meest uitgebreide Permanente Make-up van Nederland – en misschien wel van Europa. Het is een combinatie van de Basis Opleiding en de drie Master Opleidingen. Je leert alle facetten van het Permanente Make-up vak met de laatste inzichten en technieken.

De Allround Opleiding duurt ongeveer een jaar en bestaat uit 31 lesdagen waarvan drie stagedagen. Net als bij de Basis Opleiding geeft Irma Hulscher een groot deel van de lessen zelf en wordt ze daarnaast ook bijgestaan door andere docente.

Meer weten over de Allround Opleiding Permanente Make-up? Klik dan hier voor meer informatie.

3. Master opleidingen

Heb je de Basisopleiding reeds afgerond? Of al geruime werkervaring met Permanente Make-up? Dan kun je kiezen voor één van onze Master Opleidingen. Deze Masters zijn een vervolg op de Basis Opleiding.

Heb je in het verleden ergens anders een (basis-) opleiding gevolgd en inmiddels werkervaring opgedaan? Dan kun je natuurlijk ook één van de Masters volgen. Een gedegen (theoretische) kennis van permanente make-up is echter wel vereist. Neem anders even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overzicht Master opleidingen:

Meer weten over een specifieke Master opleidingen? Klik dan op één van bovenstaande Masters

4. MasterClasses

Stilstaan is achteruitgaan, dit geldt ook voor Permanente Make-up specialisten. Door eenmaal per jaar een MasterClass te volgen zorg je ervoor dat je up-to-date blijft.

Meer weten over de aankomende Masterclasses? Klik dan hier voor meer informatie